BARRE
Érdekel!

A balerina workout a tengerentúlon és Európa nyugati országaiban már a legnépszerűbb csoportos órának számít. Az USA-ban minden fitness teremben látogathatod ezt az edést - nem véletlenü!

Ez a különleges mozgásforma a balett alapelemeit használva erősíti az izomzatot. A javarészt balettrúdnál történő gyakorlatsor gyönyörű popsit és lábakat varázsol. Előképzettség, táncos múlt nem szükséges, és a zene sem a balettórák hangulatát idézi: a pörgős edzést pörgős zenével kell aláfesteni. Ha egy üdítő újdonságra vágysz, egyszerre szeretnél fogyni és formásodni, akkor ezt a sportot neked találták ki.

Az apró, kontrollált mozdulatok csökkentik az ízületekre, porcokra, gerincre gyakorolt nyomást. Azok, akik rendszeresen járnak barre órákra, nem csak feszes izmokkal, de gyönyörű tartással is büszkélkedhetnek.

A rugalmasabb izomzat a Barre edzések egyik legnagyobb előnye. Megfelel mindenkinek – annak, aki erős, de nem túl hajlékony, és annak is, aki gyengébb, viszont szuper hajlékony. Az erős és rugalmas izmok megvédenek a sérülésektől és biztosítják, hogy minél tovább élhessünk aktív életet. Az első néhány edzés után valószínűleg elég erős izomlázad lesz, de ne aggódj, az eredmények is gyorsan láthatóvá válnak majd, tehát kitartás! Heti 2 edzés már egy hónap után látható eredményeket biztosít. Jobb lesz a tartásod, laposabb a hasad és feszesebbek a combjaid, kerekebb a feneked!

Az órán használt eszközök: balettrúd, kézisúlyzók, gumiszalag pilates labda

Az oktatód: Balogh Szilvia aerobik edző, pilates, bodyART és barre trainer.

Oktatóid:
Balogh Szilvia
SPORTEDZŐ, Power yoga+pilates, BARRE oktató, Életmód és táplálkozási tanácsadó
Hatásai:
BEJELENTKEZÉS: www.bbmovesmozgasstudio.booked4.us
Érdekel!
Bemutatkozás
Balogh Szilvia
SPORTEDZŐ, Power yoga+pilates, BARRE oktató, Életmód és táplálkozási tanácsadó
Meszesán Marina
SZEMÉLYI EDZŐ, bodyART oktató, csoportos fitness instruktor
BARRE
Jelentkezés