Power Yoga
Érdekel!

Ez egy 60perces, komplex edzés, annak akinek nincs ideje külön jógaórákra és fitness edzésekre járni, de igénye lenne rá.

Ez az óra azoknak szól, akiknek szíve csücske a jóga mozgásanyaga, de távol áll tőlük a tradícionális gyakorlás. Nálunk nincs meditáció, nincsnnek füstölők, hangtálak vagy mantrák, de vannak izzadtságcseppek, és sok-sok kihívás!

A power jóga, vagy más néven dinamikus jóga hasonlatos a klasszikus jógához, hiszen javarészt a jóga ászanáit használja, csak ezt egy kicsit dinamikusabban. A power jóga gyakorlatai között megtalálhatók azok az elemek, amelyeket a gerinctorna és a pilátesz során is alkalmaznak. Nagy intenzitású jóga és saját testsúlyos edzés mellyel az egész testet erősítjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a kartámaszokra és a hát izmaira.

Ajánlott fogyni vágyóknak, vagy akik szeretnének formásodni, nyújtani esetleg erősödni. Az óra kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott mert a gyakorlatok kivitelezése nem nehéz, a hangsúly a kitartásukon van.

A dinamikus jógának intenzív mozdulatsorainak köszönhetően még az alakformálásban is kiemelkedő szerepe van. A lendületes mozgások ellenére védelmet nyújt a gerinc számára, és igen csekély a sérülések esélye.

Az óra végén 10perces pilates hasizomblokk gondoskodik arról, hogy a többi mozgásformára jellemzően ne csak az egyenes hasizmot dolgoztassuk meg, hanem a külső- és belső ferde hasizmokat is.

A 60 perces torna így lesz egyedülállóan komplex.

Használt eszközök: különböző méretű labdák, gumiszalag.

Oktatóid:
Balogh Szilvia
SPORTEDZŐ, Power yoga+pilates, BARRE oktató, Életmód és táplálkozási tanácsadó
Hatásai:
BEJELENTKEZÉS: www.bbmovesmozgasstudio.booked4.us
Érdekel!
Bemutatkozás
Balogh Szilvia
SPORTEDZŐ, Power yoga+pilates, BARRE oktató, Életmód és táplálkozási tanácsadó
Meszesán Marina
SZEMÉLYI EDZŐ, bodyART oktató, csoportos fitness instruktor
Power Yoga
Jelentkezés